fredag 16 juli 2010 | Skriven av:

I dag på morgonen när jag vaknade fanns det tre små ulltussar som väntade på mig. Sixten som är den klart djärve kom emot mig och tittade mig i ögonen och hälsade. Strök sig mot min hand och började spinna. Det är det första spinnandet från dessa krabater. Kanske beror det på att Sixten fick en färsk räka i går.

Till och med Lilla Grå var idag medgörlig och motsatte sig inte mitt klappande.

Nu ska jag iväg på ett extra insatt möte i Lund. Vad gör man inte för partiet …

Kategori: koloni, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>