onsdag 14 april 2010 | Skriven av:

I dag har jag pratat med sökanden till Mp Skånes extratjänster inför valet 2010. Vi fick många som sökte tjänsterna och vi valde ut 5 stycken att prata vidare med. Det blev ett intressant möte med de duktiga sökanden. Trots att de flesta var unga visade de på handlingskraft och engagemang. Alla hade bra meriter.
Det var enkelt att intervjua men desto svårare att välja ut vilka 2 som ska anställas.

I dag är det den 14 april och i morgon är “deadline” för att kunna skydda listorna inför valet 2010. En skyddad lista innebär att inga namn kan tillkomma. Skyddar man inte listan kan vem som helst skriva sitt namn på en tom partivalsedel och bli vald.
Detta innebär att det ganska så hektiskt. För att kunna stå på en lista måste man intyga att man godkänner att stå på partiets lista. Bara detta är ett litet problem. Många namn blir det på 31 kommunlistor, 5 regionlistor och 4 riksdagslistor.

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
 1. Daniel Tukia skriver:

  Stort grattis till de två blivande nyanställda, vilka det än är!
  Och 31 kommunlistor – starkt jobbat, det är imponerande! Speciellt för en som är van att bo i ett län med totalt 14 kommuner…

 2. Yngve skriver:

  Ja många har jobbat och hjälp till med att öka antalet mp-avdelningar.
  Kvar är Åstorp och Örkelljunga men det fortfarande tid att fixa listor, visserligen inte skyddade, i dessa kommuner.
  Jobb pågår …

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>