måndag 4 augusti 2008 | Skriven av:

Ekologiska avocados är lyx som man kan unna sig ibland. Getingar tycks också gilla avocado. I år har det inte varit så många getingar.
Det är intressant att följa deras “bobyggnade”. I år har det inte blivit något getingbo. Hittade visserligen resterna från ett bobygge som var långt ifrån klart när jag undersökte läckan på toaletten. Det är fantastiskt hur snabbt de kan bygga.

Många har en skräck för getingar som egentligen inte är så aggressiva. Givetvis försvarar de sig när de blir hotade. Viftar man med händerna ökar sannolikheten att bli stucken. Sitter man lugnt kvar så “sticker” de iväg.

Träffar: 3

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>