lördag 18 juli 2009 | Skriven av:

Nu vräker regnet ner. Så nu har det kommit nog för tillfället. Lite sol och sedan kan det regna i natt igen.
Vårt aprikosträd ser lite skröpligt ut men ger ändå några aprikoser. Blåsten har tyvärr tagit några frukter men det finns en del kvar och en del är rätt så stora. De är fortfarande hårda så de behöver sitta kvar ett tag till suga upp solstrålarna som förhoppningsvis kommer tillbaka efter regnet.
I dag ska vi hjälpa en kompis att flytta så nu får det snart sluta regna så vi slipper flytta i ösregn.
Det är mysigt att sitta på verandan och höra regnet smattra mot taket och se ut över trädgården. Fåglarna kvittrar trots busvädret. Inga grannar är ute och kör väsnande maskiner. Tystnad och lugn råer på kolonin. Katten ligger och myser på sin favoritkudde. Det gröna teet ryker från koppen. SDS lördagskryss ligger och väntar.
Kan det bli bättre avstressning?
Inte för mig i alla fall. Men vi är alla olika. Det gäller att hitta sitt eget sätt att ladda batterierna.

Aprikos_juli2009

Träffar: 17

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>