lördag 9 februari 2008 | Skriven av:

Så var årets andra “Fika med en politiker” till ända. Det kom några stycken och det blev den del diskussioner om skolan.
Tyvärr kom det inte in i Skånskan och Sydsvenskan. Om detta berodde på oss eller tidningarna vet jag inte.
En stor annons hade givetvis varit trevligt men tyvärr tillåter inte vår ekonomi detta.

Men man ska vara glad för de som kom. Intressanta diskussioner blev det i alla fall.

Efter “fikat” hade jag en liten enkel introduktionskurs i Gittan-användning. Gittan är Miljöpartiets BBS (diskussions system).
Gittan får man tillgång till om man är medlem. Man får då information från riks, region och kommun plus att man får en egen e-postadress. Det pågår en massa diskussioner i diverse olika ämnen. Rätt använt är Gittan ett jättebra verktyg för att kommunicera utan att fysiskt träffas.

Har precis lagt in miljöpartiets senaste insändare, om borgarnas skolpolitik och reservationer i Byggnadsnämnden, en om P-anläggningen vid arenan och en om Värpinge gård, på vår hemsida.

Snart är det dags att ta helg. Blir ett besök på Thairestaurangen vid bantorget där man kan få alla rätter, á la vegan, med tofu istället för “kött”.

Sedan blir det lite hempyssel, bl.a. röjning av pappershögar p.g.a. politiskt engagemang innan det blir “Melodifestival“. Tar man det inte för allvarligt är det rätt kul att bara sitta och titta och lyssna till det hela.

Kategori: internt, politik, vegan
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>