fredag 20 maj 2011 | Skriven av:

Det var nu ett tag sedan jag skrev på bloggen. Tiden räcker inte riktigt till men nu när jag är på miljöpartiets kongress så har det blivit lite tid över. På denna kongress ska jag vara funktionär, DiskussionsUnderlättare och UtskottsOrdförande. Miljöpartiet har sedan ett antal år använt sig av Påverkanstorg och i år så blir det påverkanstorg men även utskott. En bra kompromiss enligt min mening.
Nu är det lite formalia angående arbetsordningar – Ska ickemedlemmar få vara med på utskottsmötena?
Resultatet blev att respektive utskott får avgöra om icke-medlemmar får närvara eller ej. På själva Påverkanstorgen får alla vara med.
Efter formalian kommer det att bli tal av avgående språkrör, Maria och Peter.
Kongressen följs av SVT och kan ses på SVTPlay.

Det är väldigt roligt och stimulerande att vara med på kongresser. I år känns det extra spännande. Vi ska välja två nya språkrör efter Maria och Peter men även ny partisekreterare. Dessutom ska ett stort antal motioner behandlas. Det som känns extra kul är att det är så många nya ansikten men att det finns också många välkända ansikten.

Även om det roligt att vara i Karlstad hade det inte varit dumt att vara på kolonin eftersom det behövs lite jobb för att vi ska kunna flytta till kolonin. I takt med att solens strålar intensifieras ökar längtan till kolonilivet.

De ska bli kul att se de tre små kissarna rusa ut på grönbete. Hur ska det bli med relationen mellan kattmamman Ella och de tre små liven. Ella kommer och besöker vår koloni varje dag. Förhoppningsvis kommer katterna att hålla sig på vår koloni och inte störa våra grannar som inte är så kattintresserade.

Nu är det språkrörstal …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>