måndag 2 maj 2011 | Skriven av:

Natten var kall, nära nollgradigt. Detta är inte så bra sett ur pollinerings synpunkt. De stackars pollinerarna får nog ta på sig vintertröjan för att vara ute och jobba. Själv satt jag inne och njöt av att solen sken och verkade vara varm. När jag sedan kom ut så var det inte så varmt men en snabb promenad ökade pulsen och min egen värmealstring.
Första mötet i dag var en träff med Kultur Lund och ordföranden i Lunds Kultur- och fritidsnämnden.

Päronträdet blommar för fullt och att det nu blir lite kallt innebär risken för att pollinering av dessa vackra blommor uteblir. Förra året slog päronträdet rekord i antal blommor. Tyvärr blev det inga päron. Förhoppningsvis blir det bättre i år.

På eftermiddagen blev diskussion inför budget 2012, mål och resurser. Lätt att säga målstyrning och ta fram mätbara mål. Lite svårare att ta fram mål som styr mot de visionerna. Målen måste också vara tydliga och de måste förankras i hela verksamheten.
Ledarskapet är viktigt för att det ska bli en bra målstyrning och här har poltiken ett stort ansvar.

Kvällen ägnades åt grön politik och förberedelser för morgondagens regionfullmäktige. Många sidor finns det att läsa …

Kategori: koloni, kultur
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>