måndag 27 september 2010 | Skriven av:

Roligt med Gröna Framgångar och det föranleder mer kontakt med media. I dag kom Sydnytt och ville prata med mig, ordförande i Miljöpartiet Skåne, om hur läget ser ut i Skåne. Det är roligt att få vara med och säga vad man tycker men också lika oroligt hur det blev. Vad kom med av vad man sa. man pratar länge men enbart en liten del kommer med. Det togs en massa bilder hur kommer det att presenteras.
Vi träffades på kansliet i Lund och vi hade inte superstädat. Allt såg väl helt OK ut en massa papper såg fotografen vilket han ville ha med. Han såg en ordförandeklubba som han tyckte jag skulle använda.
Reportern som skulle klippa ihop var lika frågande som jag hur detta skulle komma med.
Troligen sänds reportaget ikväll 18.10 eller 19.15.

Det är inte varje dag jag pratar med media och speciellt inte med SVT. Nerverna är på helspänn man vill ju inte göra ett dåligt intryck nu när vi har fått ökat förtroende …

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>