Inlägg den 29 april 2008

tis
29
apr
2008
tisdag, 29 april, 2008 | Skriven av:

SDS skriver “Återvinnare misstänkt för misshandel”

“Trots att solen sken över Malmö i dag var inte alla på strålande humör.
Två män, 32 och 41 år gamla, kom i bråk med varandra på Sjölunda återvinningscentral i Malmö när de skulle slänga skräp på tisdagen. Grälet resulterade i att 32-åringen greps misstänkt för misshandel.
Det var på eftermiddagen som de bägge männen träffdes på återvinningscentralen. 41-åringen tyckte att 32-åringen körde vårdslöst inne på området och beslöt sig för att tala om det för den oförsiktige föraren.
– Och då blev han slagen i ansiktet och sparkad på ena benet av den andre mannen, berättar Anders Kristersson, inre befäl vid Malmöpolisen.”

Som tur var skadades inte offret allvarligt.

Det är något konstigt med bilförare?

Kategori: trafik  | Skriv en kommentar
tis
29
apr
2008
tisdag, 29 april, 2008 | Skriven av:

Ännu en incident där bilförare agerar mindre förnuftigt. Enligt SDS blev en kvinna påkörd efter att ha sagt till en bilist som slängde skräp under körning.

“Den 40-åriga kvinnan blev förbannad när den framförvarande bilisten kastade ut skräp medan hon körde. Vid ett rödljus hoppade kvinnan ur bilen och sa ifrån.”

När nedskräparen inte plockade upp efter sig följde den som påtalat nedskräpningen efter. Då blev nedskräpande förbannad och körde på anmälaren så att hon fick en backspegel i ryggen. Händelsen rubriceras som misshandel.

Hur kan man komma på idén att slänga ut skräp från bilen när man kör? Tror man att skräpet bara försvinner när man slänger ut det?

Det är inte så konstigt att det är så mycket skräp i Lund, inte värre än Malmö men tillräckligt.

“Håll Sverige Rent” behövs!

Kategori: etik, livsstil, miljö  | En kommentar