söndag 4 juli 2010 | Skriven av:

Efter en tid med tumörer och lite andra krämpor somnade katten Lisa in på sin koloni. Hon blev rätt så krasslig men hon var en fighter och ville inte kasta in handduken förrän hon var redo. I år fick hon några månader på sin älskade koloni och dagen hon somnade in på var solig och himlen var klarblå. Allt var frid och fröjd, fåglarna kvittrade, humlorna surrade. Hon valde en bra dag att somna in på. Det var skönt.

Alla är vi speciella så även katten Lisa. Hon var väldigt social och gillade att vara med när det var fest. Hon var en bestämd dam som man inte kunde hantera hur som helst. Hon älskade att kela och att bli borstad. Speciellt kring munnen. Man behövde bara hålla borsten så strök hon sig mot stråna själv.

Nu känns det tomt, speciellt i trädgården då man inte hittar en liten mjuk katt som ligger och myser i solen.
Märkligt nog försvann de små kattungarna samma dag. Det sista vi såg av kattungarna var när de åt ”frukost” tillsammans med kattmamman. Mamman har dock kommit tillbaka och ätit mat men hon har inte haft sina ungar med sig.

Det gör att det blir än tommare. En dag 5 katter och nästa dag inga katter alls.
Vi får se om de kattmamman tar med sig ungarna hit igen …
Vi behöver lite katter nu för att kompensera saknaden av lilla Lisa.
Helt går det ju inte men alla små tassar räknas …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>