tisdag 28 oktober 2008 | Skriven av:

Ibland rinner tiden bara iväg. I dag var en sådan dag.
Jag skulle lämna in vår dator på service. Vilket inte är något problem. Det är bara att gå till affären och lämna datorn.

Men så var det där med att vara utan dator. Det finns system där man gör backup på en extern server. Då hade det inte varit något problem alls men jag är lite tveksam till att lägga mina filer på en extern server.

Så istället spenderade jag tid till att föra över det som jag trodde skulle komma till användning under datorns bortvaro.
Hur länge som det tar innan vi får tillbaka datorn kan man aldrig veta.

Hann med ett pass med Friskis & Svettis. Har varit borta från Lund så mycket de senaste veckorna så träningen har tyvärr kommer i andra hand. Förhoppningsvis ska det åter bli tid till träning även om många kvällar är upptagna med möten.

Kategori: IT, jympa
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>