tisdag 12 augusti 2008 | Skriven av:

Solrosorna växer och man tycker att de är höga och fina. man känner sig liten under de fina gula blommorna. Men så läser man i SkD om solrosor som mäter 4.3 meter. Då blir man lite mindre. Fast solrosor behöver inte vara så höga för att man ska njuta av dem.
Fantastiskt att de kan bli så höga och klara av kraftigt blåsväder.

För övrig så börjar nu dahlierna att blomma. De hade lite tufft i början av alla snigelangrepp men med våra snigeljakter så lyckades de ändå bli så stora att de överlevde. I år blev det en sammanblandning av rotknölarna så de kom på “fel plats”. Vi har tre olika sorter, en liten violett, en mellanstor som är orange och en stor som är röd och vit.
Men det spelar mindre roll var de är, huvudsaken att de blommar.

Nu behövs det lite sol i några dagar innan nästa regn.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>