torsdag 25 juni 2009 | Skriven av:

tv4-novus-juni-2009 Senaste Novus som gjorts på begäran av TV4Nyheterna ger miljöpartiet 9.5 % är en ökning med 2.2 %-enheter sedan mätningen i maj och 4.3 %-enheter sedan valet 2006. Vilket innebär att mp är tredje största parti efter (s) med 34.3 % och (m) med 24.4 %.
Detta gör att mp-s-v ökar till 49.6 % och m-fp-c-kd minskar till 42.1 %. Vilket innebär en skillnad på 7.5 %-enheter.
Nedgången för M resp Alliansen och uppgången för MP är statistiskt säkerställda.

Läs hela undersökningen!

Träffar: 10

Kategori: rikspolitik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>