lördag 6 juni 2009 | Skriven av:

bryssel1 Nu är valrörelsen avslutad för den här gången. Intresset för Miljöpartiets kandidater har aldrig varit så stort. Många intressanta diskussioner med presumtiva väljare. En del har dock tyvärr varit helt ointresserade av EU-valet.
Nu återstår bara valdagen. Vallokalerna är öppna mellan 8-21. Det var många som sa att de inte fått något röstkort vilket inte är bra.
På valdagen behöver man inte sitt röstkort om man röstar i sin egen vallokal. Då räcker det med en id-handling eller att någon med id-handling kan intyga att du är du.

Det blir en spännande dag i morgon eller snarare kväll. Vallokalerna stänger inte förrän 21 så det blir nog midnatt innan något säkert valresultat kan presenteras. Två gröna mandat borde vara säkra och ett tredje är inom räckvidd.

Nu är det bara slappa som gäller och lite strötittande på Sverige – Danmark. I morgon ska det bli en heldag i trädgården. Det ska verkligen bli skönt. Nu är det bara att hoppas på solsken.

Kategori: EU
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>