onsdag 16 april 2008 | Skriven av:


I Skånska Dagbladet kan man läsa:
Man kräver Lund på två kronor
En kissnödig man har polisanmält Lunds kommun för bedrägligt beteende, sedan en toalett la beslag på hans pengar utan att ge tillträde till urinoaren.
Det var vid lunchtid i måndags som den 61-åriga mannen hastade mot den offentliga toaletten, som står granne med busstationen på Botulfstorget och Saluhallen. Han lade på två kronor, vilket är kostnaden för att göra sina behov.
Automaten fungerade dessvärre inte och dörren förblev låst.
Händelsen gjorde mannen så förgrymmad att han nu polisanmält Lunds kommun. Han kräver att kommunen kompenserar honom för hans utlägg på två kronor. Han tillägger i sin polisanmälan att det är “dåligt att missköta och inte hålla de offentliga toaletterna fungerande”.

Bedrägligt Han poängterar att det dessutom saknades en skylt om att toaletten var trasig.
Polisanmälan rubriceras som bedrägligt beteende.
Det är ovisst om anmälningen leder till åtal. Om det går så lång lär skadeståndet inte gräva några större hål i kommunens plånbok.

Vi har det nog ganska så bra när vi har energi till sådant här!

Kategori: livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>