Inlägg den 14 december 2010

tis
14
dec
2010
tisdag, 14 december, 2010 | Skriven av:

Gårdagen blev trevlig men inte så sen. Jag var i säng innan 23. Dagen startade tidigt för innan andra dagens regionfullmäktige var det extra insatt regionstyrelse där det var en del valärenden. Ett av dessa valärenden var val till Vårdproduktionsberedningen och dess utskott.
Jag fick det stora förtroendet att bli vald till vice ordförande till Vårdproduktionsberedningen och ledmot dess utskott.
Detta innebär definitivt att almanackan blir med en gång välfylld …

tis
14
dec
2010
tisdag, 14 december, 2010 | Skriven av:

Efter en heldag i sessionssalen avslutades med en middag på Bäckaskog slott. En del i middagen var ett litet körslag. Samtliga middagsgäster delades upp i 3 lag och fick “framföra” ett nummer. Vår grupp fick temat “ROCKMENSCH” och vår ledare var The Creeps frontfigur. Allt gick som det skulle och vår grupp vann.
Maten var god och totalt blev det en mycket trevlig kväll med många personliga möten. Jag är ny i regionfullmäktige så det var ett utmärkt tillfälle att knyta samman namn och ansikte.

Nu har andra dagen startat och vi har klarat av budgeten. Just nu debatteras Trafikförsörjningsplanen 2011.

Kvar idag är alla val och val till SKL:s kongress. I dag är det tänkt att jag ska väljas till ordförande i Kulturnämnden. I går fick jag ett samtal från Sydsvenskan och av detta blev det en liten spalt under Kultur & Nöje.