söndag 10 januari 2010 | Skriven av:

Blev lite överraskad när det kom något i brevlådan. Det var ett nummer av Landet Runt, Fria Tidningen och Malmö Fria. I skrivande stund är jag inte helt på det klara hur detta fungerar. Fria Tidningar är väl ett kooperativ som sedan driver olika tidningar. Det blir ändå lite förvirrande med tre tidningar i en ”bunt”.

Oavsett det så är det ju bra att det blir en Malmö Fria. Detta projekt har hållit på ett tag. Vi har precis bestämt att inte ha någon papperstidning så vi kommer nog inte att prenumerera på Malmö Fria.

De stora tidningarna är inte alltid så objektiva, de är dyra att prenumerera på och de har massor av annonser. Därför känns det bra med ett alternativ. Trevligt också att tidningarna drivs av ett kooperativ.
Det är på tiden att det blir ett ”friare” alternativ.

Kategori: media
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>