måndag 2 juni 2008 | Skriven av:

Helgen har varit mycket skön. Solsken, ingen stress bara lugnt koloniliv.
Det mesta växer. Redan har bondbönorna kommit upp. Det pågår en kamp i trädgården vissa växter tar över mer och mer. Men inte alltid. Vi har haft en gul blomma, det blir en gul boll som sedan blir som en fjällbekläd boll. Dessa har vuxit så mycket att vi tyckt att de har tagit lite för mycket plats. I år är den inte på hugget. Likaså har ett stort bestånd stockrosor bara försvunnit. På platsen de växt var det väldigt blött förra sommaren kanske tyckte de inte om detta.
Men variationen och att allt inte är förutsägbart är lite av tjusningen med en trädgård.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>