onsdag 23 juli 2008 | Skriven av:

I dag bar det av till Köpenhamn, med tåg förstås. Det är väldigt bekvämt att ta tåget direkt in i Köpenhamns centrum. Vi skulle bl.a. hälsa på min sambos farbror. Det var knöckfullt på tågen. Fick leta efter lediga platser.

Väl i Köpenhamn skulle min sambo visa mig ett av hennes favoritmatställen, Kekes køkken på Rantzausgade 10, med goda vegetariska maträtter och en del av dessa även ekologiska. När vi kom dit var det semesterstängt. Lite tråkigt. Så iväg till nästa ställe. Denna gång en Thairestaurang, som inte öppnade förrän kl. 15.00 och vi var där klockan tolv.
Så vi fick improvisera. Det är inte helt lätt, ens i en så stor stad som Köpenhamn, att hitta ett helvegetariskt matställe.

Innan vi åkte hem tänkte vi äta på Govindas. Vi tog oss dit och fann att i dessa lokaler var nu en ekologisk klädaffär som sålde hampa- och bomullskläder, hampaskor och lite annat smått och gott. Allt ekologiskt. Affären heter EcoEgo och ligger på Nørre Farimagsgade 82.

Så istället för vegetarisk mat blev det lite ekologiska kläder. Så inget ont som inte har något gott med sig.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>