fredag 6 augusti 2010 | Skriven av:

Det går framåt på kattfronten. Nu spinner alla tre kattungarna. Alice är fortfarande lite reserverad men hon har kommit långt de senaste dagarna.

SIxten är som vanligt lättast att hantera. Henne kan man lyfta upp och gosa med. Han är fortfarande nyfiken och ska vara med på allt.

Ella, kattmamman, har varit borta några dagar efter att hon blev kastrerad. I kväll dök hon upp ur en skugga. Hon buffade lite och lät sig klappas. Det är både bra och dåligt att Ella kom tillbaka. Bra så att vi vet att hon mår bar och att hon får mat nu i början efter veterinärbesöket. Dåligt p g a kattungarna kan bli frestade att följa med henne när hon går iväg.

Ännu har vi inte fått något napp på vårt förfrågan om någon vill ta hand om Alice. Min allergi blir inte sämre men ej heller bättre. Situationen borde bli bättre om vi minskar antalet katter och de får vara ut mer.

Alla kattungarna har en god aptit och stortrivs i stugan. Just nu är det nattbus i full gång. Alice är den mest aktive och har svårt att låta Lilla Grå och Sixten vara ifred.

Sixten är ibland som en mamma till Alice och Lilla Grå, trots att hon är minst. Hon slickar de andra kattungarna och håller koll på allt.

Nu ska jag sova. Vi får se om kattungarna även vill det. Jag är lite betänksam i denna fråga …

Träffar: 1

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>