lördag 31 juli 2010 | Skriven av:

Det räcker med en liten bit toalettpappersbit för att det ska bli akrobatiska konster. Alice har inga problem med att stå på två tassar. Sickan kollar läget från sin plats under kylskåpet.

Alla ungarna börjar nu vänja sig vid våra varelser. När det är matdags så är det inga problem att klappa och gosa.

Sickan kan man nu lyfta upp utan att hon blir stressad och vill springa iväg. Hon kommer ibland och lägger sig nära och vill gärna bli kliad under hakan och då kommer en liten motor igång.

Lilla Grå artar sig och spinner och gillar att bli kliad under hakan. Hon njuter men är inte helt säker på att det är riskfritt. Alla är mjuka men Lilla Grå är i särklass mjukast. Kattburen som vi transporterade hem Lilla Grå i efter infångandet är helt OK att ligga och mysa i.

I dag blir det fest för då blir det strömming. Det bådar för en möjlighet till att få även Alice lite mer tillgiven och kanske blir det ett litet spinn även från henne.

Nu ska jag jobba lite med en dokumentation som min sambo har varit med och gjort som listar lite mer unika växter och hus på Ärtholmens sommarstad. För att koloniägarna ska värna om det speciella så ska vi dela ut diplom som visar på det “bevaransvärda”.
Det börjar bli lite brådis. Allt ska vara klart till nästa söndag.

Svårt att koncentrera sig på detta då det är betydligt roligare att studera katterna. Nu ligger Alice och Sickan i fönstret och leker med gardinstångskulan. En liten tass sätter igång allt och så hålls allt igång av sig själv …

Träffar: 3

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>