torsdag 22 juli 2010 | Skriven av:

Nu har alla ätit, putsat sig och hittat en sovplats. Ska natten bli lugn eller ska det jagas och lekas? Det har blivit mycket mer hålligång nu när Alice kommit hit.

Potträningen har gått helt utan problem. Inga missöden utanför kattlådorna. Temperaturen inomhus är lite hög men det får vi leva med. Det går inte att ha fönster öppet nu och myggnäten stoppar inga små kattassar.

Sixten är den som är minst rädd. Han äter ur handen utan problem och kan kommer och tittar och ska undersöka vad vi håller på med. Lilla Grå fräser inte så mycket och äter ibland ur handen. Alice är mest reserverad men hon kom ju precis.

Nu är det dagas att sova och ta igen den förlorade sömnen de senaste nätterna. Tyvärr är det lite för varmt i stugan för att man ska sova bra. Vi kan inte ha några fönster öppna nu pga rymningsrisken och myggnäten står inte emot små kattassar. Så det är bara att stå ut.

Katterna är smarta och ligger på det svala golvet och vi i en varm säng …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>