torsdag 22 juli 2010 | Skriven av:

Det är inte lätt att förstå hur katter agerar. Igår så “rövade” vi bort två av tre ungar. Ella, kattmamman, såg och hörde det hela. Efteråt kom hon fram som vanligt och strök sig och fick mat. Mat gör visserligen att omdömet blir sämre men ändå.
Dessutom idag låg hon och väntade på mig när jag var ute på toa. Jag hälsade och hon följde med mig in på verandan och var rätt så kelen. Hon buffade och jag kunde klappa henne ordentligt. Hon åt med god aptit. Satte sig sedan och gjorde toalett. Slickade sig nogrant och sedan gick hon lugnt ut och la sig i vår trädgård.

Hon verkar inte ha blivit skrämd av vårt handlande. Kanske är det så att hon är redo att släppa sina ungar. I så fall är det hög tid att även hämta hem Alice. Dessutom kommer kanske de som bor på den koloni de är på nu hem vilken dag som helst och då flyttar de och då är vi tillbaka på ruta ett.

Nu har vi ju erfarenhet av tidigare expeditioner så denna gång ska det säkert gå smärtfritt.

Det finns mycket roligt för en katt i stugan. Kulan till rullgardinssnöret är en självgående leksak. Gardiner är också helt OK. Allt mycket spännande …

Träffar: 3

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>