onsdag 21 juli 2010 | Skriven av:

Nu är första etappen avklarad. Vi har nu lyckats fånga in två av fyra. Det blev Sixten och Lilla Grå. Alice är kvar hos mamma Ella.
Det gick rätt så bra att fånga in Sixten och Lilla Grå. Nästan inga problem med Sixten. Vi behövde dock två försök. Så länge man höll dem i kattskinnet var det OK, förutom lite pip från Lilla Grå men sedan blev det värre. Lilla Grå skrek i högan sky och tyckte inte om att sitta i en kattbur.

Efter att vi fångat två gav vi mat till Ella och Alice. Ella var som vanligt och jag kunde klappa henne och hon buffade mot min hand. Vi lämnade dem med en fylld tallrik med kattmat. Nu är ingen ensam tror vi i alla fall. Vi vet ju inte hur det är med Ella och Alice. Sixten och Lilla Grå har i alla fall varann.

Sixten och Lilla Grå gömde sig direkt under vår säng. Efter ett tag kom Sixten fram och åt. Lilla Grå höll sig fortfarande gömd men har nu ätit.

Nu är de framme och leker. Kulan i rullgardinsnöret är kul. Korgen som de legat i tidigare har de redan hittat och Sixten ligger just nu och vilar sig. De har undersökt varje vrå. Kattlådan har redan varit på.
De har pipt lite försynt och har väl saknat Alice och mamman.

Nu får vi se hur natten blir. Jag gick och tittade på kolonin där vi fångade in Sixten och Lilla Grå. Det var helt lugnt , inga pip och jamanden. Vi vet ju inte om de är kvar men troligen är de det. Vi får kolla i morgon. Vi får gå upp tidigt i morgon och se om Ella kommer och vill ha mat. Kanske har hon med sig Alice då vem vet …

Träffar: 2

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>