onsdag 21 juli 2010 | Skriven av:

Gick upp tidigt för att kolla om vi fått gäster men tyvärr- Det hördes inga små tassljud. Efter ett tag kom kattmamman och ville ha mat och givetvis fick hon det. Hon var lite kelen och buffade och strök sig mot min hand. Hon verkar inte ha tappat förtroendet för oss trots att vi “stalkar” henne.

När hon ätit färdigt gick hon lugnt iväg. På slutet när den nya kolonin närmade sig gick det lite fortare. Hon skuttade upp över grinden och försvann.

Efter att ha hängt tvätten bar det iväg till katternas tillfälliga hem. De hade inte flyttat. De kände igen oss direkt och kom och åt med god aptit. Lilla Grå var lite reserverad och åt inte så mycket. Sixten verkade inte bry sig så mycket utan åt massor och utstod klappandet utan att reagera.

I kväll måste vi nog slå till och fånga in dem. Om vi inte gör det är det risk att de inte blir så tama att vi kan ta hem dem. Om inte måste vi mata dem hela vintern. Nu på sommaren verkar det inte finnas tillräckligt med mat så hur ska det bli när det blir vinter.

Det är inte lätt men vi tror att det är för deras bästa att vi ordnar nya hem för dem. Om allt går som det ska så kommer ungarna att vara tillsammans hela sommaren. Har vi tur kan vi nog få mamman så tam att hon kan vara med ungarna visserligen med kontaktperson men ändå.

Svårt att veta. Mamman vill så gärna ha närhet men vågar inte. Hon är på helspänn.Kanske släpper det om hon får vara inne med oss ett tag.

Mycket spekulationer blir det. I kväll vet vi hur det går med jakten …

Förhoppningsvis är Ella lika nöjd i morgon som hon är på bilden nedan.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>