onsdag 7 juli 2010 | Skriven av:

Det är varmt och skönt på kolonin. Så varmt att man inte “kan” vara ute i trädgården och jobba. Det är skönt att bara njuta av fåglars kvittrande, små tassande katter som smyger omkring och busar och så grannarnas idoga maskiner. Det byggs och det byggs. Nytt kommunalt avlopp innebär många ombyggnader. Kolonitanken minskar för vart år. Det blir fler och fler småvillor med extra allt utom fruktträd och bärbuskar. Men många krukor och trädäck och så en liten grön gräsmatta som vattnas oftare än hästarna.

Men man behöver ju inte bry sig om grannarnas äventyr man kan bara njuta av det man har. Att njuta av livet är ganska så lätt om man bara tar det lugnt och fokuserar på det som är viktigt och tar tillvara dagen som den är.
Det finns så mycket positivt i livet, för de allra flesta, som man kan njuta av. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan staketet trots att grannen slösar vatten …

Träffar: 7

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>