måndag 5 juli 2010 | Skriven av:

Jag har satt på nya bakdäck på två av våra cyklar och båda har nu fått punktering. Inte pga av glasbitar som tyvärr ligger lite här och där och skräpar på cykelbanorna. Den ena punkteringen var pga av en rostagg. Inte en rostagg utifrån uatn inifrån. Jag måste ha fått in rostaggen när jag bytte däck och sedan har den legat inne i däcket ett tag innan den bestämde sig för att rikta spetsen mot innerslangen. Mycket märkligt.
Den andra punkteringen var nog troligen pga av mekanisk skada. Slangar och däck är av mycket sämre kvalité numera.
Nu är det lappat och klart och luften tycks hålla i båda däcken.

I dag var det som sagt tomt i trädgården utan vår lilla Lisa. Gräset har vuxit en del så det blev en kamp med handgräsklippare och grässax. Nu är det rätt så OK. Gräsmattan skulle nog inte godkännas som golfgreen men är godkänd av oss. Något ojämn och så har den en del inslag av blommor men den är skön att gå barfota i.
Trädgården är grön och fin nu med tendenser till torka. Det kom en liten skur för en stund sedan men det är inte tillräckligt. Det börjar bli vattenbrist i Skåne så det gäller att inte slösa så det blir ingen vattning med slang.
Just nu är det väldigt ljumt och skönt med en liten bris som håller myggen borta.
Det är bara att gå ut och göra en regndans i trädgården och hoppas på det bästa …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>