lördag 13 december 2008 | Skriven av:

Har tidigare haft min blogg på blogger. Det har fungerat OK men blogger saknar en del widgets.
Har nu bestämt mig för att köra wordpress istället och via webhotellet one.com.

ren-06_fDet är lite besvärligt att byta det är en hel del att tänka på. Ny försöker jag pinga via nylingen.se, men jag lyckas inte få upp min nya blogg. nylingen.se svarar OK att jag pingat men min blogg kommer inte upp på listan över nypingade bloggar.

Enligt knuff.se ska man ha med följande på sin blogg, för att den ska komma med:

“Jag har placerat min blogg i Lundbloggkartan.se!”

Vi får se om det lyckas nu!

Träffar: 5

Kategori: miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>