fredag 30 april 2010 | Skriven av:

Skönt att pusta ut i kolonin efter en ansträngande vecka. Dagen började med moln och regn. Regnet var inte så kraftigt så det gjorde inte så mycket. Nu spricker det upp och solen tittar fram.
Det behövs humlor till att polinera aprikosblommorna så förhoppningsvis blir det lite varmare. Det är trist att se alla små aprikosfrukter trilla av pga att de inte har blivit befruktade.

Påsk- och pingstliljorna är fullt utslagna och tulpanerna är på väg. De senaste dagarna har verkligen gjort allt mycket grönare.

Har precis ätit nässelsoppa och marinerade vita bönor. Har nu krafter för att gå ut i trädgården och jobba lite. Det är fortfarande lite grått så det känns trevligare att sitta inne i stugan och mysa. I kväll är det ett program på SVT2 som bland annat kommer att handla om vårt koloniområde. Får väl göra ett undantag och titta lite på TV.

Träffar: 1

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>