torsdag 29 april 2010 | Skriven av:

Redan 19.25 var första ärendet, Årsredovisningen 2009, avklarat, bara 2.5 timmar. Förhoppningsvis har Lundaborna fått lite information om kommunens ekonomiska läge. Det kan inte vara lätt eftersom det målades upp olika bilder av situationen i Lund. Hade det varit tydligare målstyrning hade det varit lättare att göra sig en egen uppfattning av läget.

Årsredovisningarna ger annars en bra bild av kommunens verksamhet. De läggs upp på kommunens hemsida. Just nu finns bara årsredovisningar tom 2008, 2009 kommer att läggas upp nu när den är godkänd av kommunfullmäktige.

Det blev lite extra mycket diskussion eftersom det är valår. I juni, 17-18, är det två heldagar med budget 2011.

Träffar: 12

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Per Flensburg skriver:

    Det var snabbt! Oppositionen verkar ha tappat stinget!

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>