söndag 25 april 2010 | Skriven av:

Nu är det skönt. Vårsolen värmer gott. Det gäller att stanna upp och njuta livet. Katten Lisa kan njuta och det borde fler göra. Det är så skönt att vara på kolonin och stressa av sig. Det finns alltid mycket att göra men det räcker att göra det allra nödvändigaste. Det finns alltid en ny dag då man kan göra det man missat göra. Allt behöver ju inte göras och allt behöver inte vara perfekt.
Har verkligen tagit det lugnt i helgen. Slappat i solen, lagat mat, bakat kakor, fikat, ätit choklad, kelat med katten och med sambon förstås.
Bättre kan det knappt bli, möjligen någon grad varmare ute.

I dag klippte vi våra rosor och vår vinranka. Förhoppningsvis är det inte för tidigt. Björkarna har fått sina musöron och sparrisen har kommit upp och kan snart skördas.
Man kalla nätter kan det ju bli men inte frost väl …

Träffar: 12

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
 1. Per Flensburg skriver:

  Låter underbart! Fast jag översätter det:

  1. Klippa rosorna
  2. Rensa rosenrabatterna
  3. Gräv för att markera gränserna
  4. Lägg dit fiberduk för att hindra nytt ogräs
  5. Rensa gångarna från ogräs

  Och det kan inte vänta! skulle varit gjort i förfjol! Ibland önskar man att man vore en katt!

 2. Yngve skriver:

  Vi har en gränslös trädgård där växterna sätter de flesta gränserna. Fiberduk är för amatörer vi använder täckodling. Visserligen fungerar väl fiberduk rätt väl men vi har aldrig testat.
  Just nu slipper vi rensar gångarna för hela koloniområdet har fått nytt avlopp så det finns inte ett ogräsfrö i gångarna så långt ögat når.

  Allt kan vänta men visst ibland är det nog bra att vara katt …

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>