söndag 18 april 2010 | Skriven av:

Är nu på väg tillbaka hem efter en helg i Stockholm. I dag deltog jag i en ledarskapsutbildning. Vi var 26 miljöpartister från olika delar av Sverige som fick lära oss mer om ledarskap. Vi gjorde även gruppövningar. Spännande, lärorikt och inspirerande. Kan verkligen behövas för att göra ett bra val den 19 september. Nu finns det många tankar och idéer som måste realiseras.

Just nu står tåget på Södertälje s station. Detta är p g a tekniskt fel. Hur länge vi ska stå här vet nog ingen. Tyvärr valde jag denna avgång eftersom den är den snabbaste, under 4 timmar.

Kunde ha varit värre, vi kommer säkert fram i kväll bara lite senare. Inte lika illa som det är inom flygtrafiken pga av vulkanutbrottet på Island.

Träffar: 13

Kategori: Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>