tisdag 13 april 2010 | Skriven av:

Som vanligt ger Kung Bore inte upp så lätt. I natt var det minusgrader så vårt provosoriska vattensystem frös ihop. Inga skador men det vattengenomströmningen var noll innan ispluggarna försvann. Det blev inte så mycket istappar som på bilden nedan men kallt var det.
Solen kom snabbt fram och det kändes verkligen skönt.

I dag har jag suttit i Tingsrätten. Ett mål var väldigt enkelt den tilltalade erkände och ville få ett fängelsestraff för att kunna bli av med sitt missbruk. På frågan om det inte gick bra med något behandlingshem så sa personen “Jag behöver vara inlåst”.

Nu är det möte med kommunstyrelsens Miljö- och hälsoutskott. På agendan finns bl a “Lunds kommuns miljöpris 2010” och “Lunds kommuns miljöbragd 2010”.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>