måndag 29 mars 2010 | Skriven av:

På kort tid har Mp Båstad vuxit och är nu större än andra kommunavdelningar. I kväll är det årsmöte och i samband med detta så kommer Mp Båstad att fastställa sin kommunfullmäktigelista vilket innebär att invånarna i Båstad kommer att ha ett helgrönt alternativ i valet den 19 september.
Verkligen kul att få vara med när partiet växer. Det innebär visserligen mycket jobb men det är ju alltid så mycket roligare att jobba när man ser resultat. Sitter nu på tåget mot Båstad.

På onsdag blir det en tur till Klippan där vi ska bilda en mp-avdelning. Det gäller att bilda innan den 15 april för då kan man skydda sin kommunfullmäktigelista. Att skydda en lista innebär att man bestämmer vilka som får stå på listan. Nackdelen är att man måste göra det innan den 15 april. Om man inte skyddar listan kan vem som helst komma på listan. Fördelen att inte skydda listan är att man kan vänta till valdagen med namnen och nackdelen är givetvis att man inte vet vilka som får mandaten. Vem som helst kan skriva sitt namn på en oskyddad lista utan godkännande från “partiet”.

Frågan är hur många kommuner i Skåne som inte kommer att ha en skyddad mp-lista i valet den 19:e?

Träffar: 9

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>