söndag 31 januari 2010 | Skriven av:

Nu är det verkligen vinter i Lund. Det har snöat under natten och nu faller det snöflingor rakt ner. De som inte varit i Skåne förstår kanske inte detta men i Skåne snöar det nästan aldrig utan att det blåser. En liten snömängd kan då ställa till stora problem men inte över hela landskapet utan endast på visa platser.
Som sagt idag faller snöflingorna så vackert. Jag hoppas det inte börjar blås för då är min resa till Båstad i fara. Jag kollade på hemsidorna för Skånetrafiken och SJ men där fanns det ingen information som tydde på förseningar. Man kan få upp alla en bild på alla Öresundståg och se var de befinner sig och om de är försenade. Just nu ser allt OK ut.

Man borde väl ha med sig lite fika om tåget blir försenat. Jag tar med mig lite frukt det får räcka.

Min utflykt till Båstad är för att vara med på Mp Båstads återbildande möte.

Efter detta äventyr blir det ett internt möte inför kommunstyrelsen på onsdag. Det är en ganska så lång dagordning ca 30 ärenden.
Bl a ska miljöpartiets motion, “Genomför Lundaeko för ett klimatvänligare Lund”, behandlas för vidare färd mot kommunfullmäktige. Dessutom finns det nio medborgarförslag på listan.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>