fredag 1 januari 2010 | Skriven av:

Nu när snön är borta och det verkar rätt grått och trist är det inte utan jag längtar till kolonin. Visserligen är det ett tunt rimfrostlager som täcker det mesta just nu men någon vinter är det ju inte direkt. Kallt är det i alla fall, 7 minusgrader. Det blir en liten nyårspromenad i alla fall.
Halsflussen verkar ha gett med sig men nu är det bara lite snuva som kan bero på min kattallergi så den får jag väl stå ut med. Det är inga problem att göra det när man ser en glad liten kisse skutta omkring eller som ligger i fönstret och mediterar.
Ska bara vänta på att kidneybönorna är kokta och att tryckkokaren har tappat trycket innan det blir frisk luft. Min sambo köpteen tryckkokare som fungerar kanon, enkel att hantera, inga problem med otät packning, inga problem med att stänga lock. Inga problem med att det kokar över. Helt enkelt en bra energibesparande tingest.

Träffar: 27

Kategori: koloni, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>