torsdag 31 december 2009 | Skriven av:

Nu är det bara ett dygn kvar innan det blir 2010. Lyssnar på SVT2 och “Rock and Roll Hall of Fame 25 år”, stor galakonsert på Madison Square Garden inspelad 29 och 30 oktober i år med U2, Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Paul Simon, Art Garfunkel, Mick Jagger, Sting, Billy Joel, John Fogerty, Sam Moore, Jeff Beck, Metallica, Crosby, Stills, Nash & Friends med flera.

Mycket nostalgi. Gamla gubbar, någon enstaka gumma, river av den ena gamla godingen efter den andra. Det är väl “recycling” i högsta grad.

Nu måste det nog ändå bli lite sovande om jag ska orka året ut.

Gott slut på 2009 …

Träffar: 12

Kategori: livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>