lördag 21 november 2009 | Skriven av:

Lyssnade på folkpartiets landsmöte en stund i dag.
Att folkpartiet var kärnkraftskramare är ingen nyhet. Det intressanta var att argumentationen nästan enbart kretsade kring klimatet. Man lyfte fram att klimatfrågan var så viktig och att Sverige måste göra sitt. Jag tyckte till och med att man sa att Sverige skulle göra mer än andra länder.

Jag tycker inte att folkpartiets övriga politik tar hänsyn till klimatet. Men det är ju taktiskt att anpassa sig till opinionen. När man saknar andra argument så tar man fram det som är på tapeten just nu dvs klimat och miljö.

Det var mest kärnkraft det handlade om. Man kunde också tänkta sig att bygga ut resten av våra älvar.

Jag hörde inte mycket om att spara energi, inte mycket om energi som används till transporter. Mest en massa om elenergi, som några kallade den rena energin.
Elenergi till att värma bostäder säger allt.

Träffar: 17

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>