söndag 25 oktober 2009 | Skriven av:

Efter kommun- och landstingsdagarna fick en stund över eftersom vi bokat ett tåg 16.25. Vi gick runt och tittade på Örebro. Många fina gamla hus. Örebro har med hjälp av Klimp satsat på biogasdrivna bussar. De är målade i en hemsk färg enligt min mening men de syns i alla fall. Bra intiativ och klimatsmart. Det borde vi kunna göra även i Lund.

Nu fick vi gott om tid att strosa runt. Bl a hann vi med en runda på Örebro konsthall. Konsthallen ligger i en gammal banklokal. Intressant fenomen att tidsuppfattningen beror på i vilken situation man är i. Har man gott om tid går tiden långsamt och har man ont om tid går tiden snabbt. Trots att vi tog det lugnt och gikc en rejäl runda så har vi 50 minuter kvar tills att tåget ska gå.

Nu ska jag läsa Gustav Fridolins bok, Blåsta. Gustav kommer till Skåne och pratar om sin bok. Mer info kommer.

Biogasbuss_Örebro_okt2009

Kategori: energi, klimat, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>