lördag 24 oktober 2009 | Skriven av:

Är nu omgiven en massa gröna människor och ingen är från Mars vad jag vet. Snart ska Maria Wetterstrand inleda kommun- landstingsdagarna i Örebro. Intresset för miljöpartiet är stor alla partier, utom SD förståss, vill samarbeta med oss.
Frågan är lite hypotetisk just nu. Viktigast är att visa att man inte vill samarbeta med främlingfientliga missnöjespartier.

Det blir lite konstigt när alliansen tror att miljöpartiet bara ska bli ett stödparti. Ska miljöpartiet vara med i en regering så ska det givetvis vara för att påverka och genomföra grön politik.

Nu är det som sagt viktigast att visa vilken politik miljöpartiet står för. Nu är det bara 330 dagar kvar till valdagen 2010. Så det börjar brinna i knutarna om vi ska få ut att miljöpartiet har en heltäckande politik.

GrönTillväxt_okt2009

Träffar: 10

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>