torsdag 27 augusti 2009 | Skriven av:

dukanförhindraolyckanRäddningstjänsten Syd är ett räddningstjänstförbund där Lund ingår som en av fem kommuner. Efter bildandet av förbundet har räddningstjänstfrågorna kommit längre från politikerna i Lund. Därför är det viktigt att kommunfullmäktiges ledamöter får information om verksamheten. Allra bäst hade varit om denna information hade kommit innan Lund antog budgeten men bättre sent än aldrig.

Fokus för räddningstjänsten har mer och mer blivit det förebyggande arbetet. I detta kan vi alla vara delaktiga. En snabb insats ökar chansen att minimera de negativa konsekvenserna av en olycka. Många olyckor är onödiga och kan förhindras.

Läs mer om Räddningstjänsten Syd!

Träffar: 9

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>