måndag 24 augusti 2009 | Skriven av:

KHS 2014I morgon tisdagen den 25 augusti besöker juryn som ska föreslå kandidat, Lund eller Umeå, till att bli Kulturhuvudstad 2014. Juryn visas runt i hela Lunds kommun och allmänheten erbjuds olika evenemang. Juryns förslag till beslut kommer den 8 september kl. 13.30.

Läs om programmet den 25:e!

Här kan du ladda ner Lunds ansökan Proposed application (på svenska)

Läs mer om LUND 2014!

UMEÅ 2014
Läs mer om UMEÅ 2014!

Träffar: 11

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>