lördag 27 juni 2009 | Skriven av:

I dag var det loppis på kolonin. Det är kolonister som säljer men även andra. Det mesta är billigt och det mesta är inte av högsta kvalité men full användbara saker. Bra att sälja istället för att bara kasta. Jag köpte en bra cykelpump för 10 kronor. En lite större med vilken man kan stå rakt upp och pumpa. 10-20 tag fyller ett cykeldäck. Mycket smidigare än en liten smal som man måste ligga på knä för att använda och där man måste pumpa minst 50 tag för att göra samma jobb.
Även om man inte köper något är det kul att kolla utbudet.
Nu är det högsommar. Vi gjorde en fruktdrink till frukost med massor av jordgubbar, äppelmos gjord på egna äpplen och några bananer och så lite nötter och frön.
Det är så varmt att man måste hålla sig i skuggan. Tvätten torkade i en hast av värmen men även av att det fläktar ganska så bra.

fingerborgsblommor_juni_2009

Träffar: 9

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>