fredag 26 juni 2009 | Skriven av:

Sommar är verkligen här trots att den kraftiga vinden. det kommer kraftiga vindbyar som gör att växterna piskas fram och tillbaka och en del blir helt förstörda. Lite tråkigt att se de finna blommorna demoleras. Dessutom har vinden rivit ner några av våra få aprikoser.

Vi har även fått en inneboende. Den har slagit sig ner i en krusbärsbuske, ja i alla fall i några enstaka krusbär. Det är en liten grön larv som jag inte vet om den gör någon direkt skada. Hittills har den ätit upp 4-5 krusbär så det finns många kvar. Jag vet inte vad det är för någon om den speciellt gillar krusbär elle ratt den bara har slagit sig ner i krusbärna. Förra året var det rekordskörd på krusbären, speciellt en buske. I år ser det inte ut att bli lika mycket men det blir nog tillräckligt.
Nu behövs det lite regn. Det är jättetorrt i marken så det får nog bli lite vattenspridare i kväll.
krusbarsoccupant

Träffar: 8

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>