fredag 19 juni 2009 | Skriven av:

midsomarstang-artholmen-2009 Så var det midsommarafton. Solen skiner och det ser lovande ut. På vårt koloniområde har vi en dansbana där det blir håll igång i kväll. Det är traditionell dans och det är ett trevligt inslag i tillvaron. Lite minnen från ungdomens dagar kommer fram. I morgon blir det ringlekar kring midsommarstången.
Midsommarstången kläs med blommor från de olika kolonierna. All verksamhet bygger på frivillighet. Det finns en festkommitté som anordnar ett antal danser och so ser till att det finns personal till chokladhjul m.m. Det är alltid ett problem med att få ihop till en festkommitté på årsmötet men hittills har det alltid lyckats.
Annars tänker jag bara njuta av kolonilivet med min sambo. Vi kommer äta lite festmat tillsammans med en granne och några bekanta. Ingen större tillställning men det brukar bli väldigt trevligt ändå. Lugn och ro. Hoppas bara vädret blir bra.
Oavsett detta, Glad Midsommar!

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>