onsdag 17 juni 2009 | Skriven av:

Nu är snart BUDGETEN antagen. Det känns rätt segt just nu. Det behövs mat och syre. De sista ärendena har känts väldigt sega. Dels pga av att det har varit en massa yrkanden i lite olika frågor. Jag tror de flesta bara röstar nu. Egentligen är det inga problem med det eftersom det finns de i varje parti som håller reda på vad som händer. Det är lite finlir.
Skatten blev oförändrad och pengarna till Kulturhuvudstadsåret finns kvar. Vilket är bra enligt min mening. I morgon ska ansökan om att Lund ska bli Kulturhuvudstadsår upp i kommunstyrelsen.
Nu är klockan 18.00 och det är middag.
Kommunfullmäktige återsamlas 19.30.

Träffar: 4

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>