torsdag 12 juni 2008 | Skriven av:

Miljöpartiet ökar i SCB:s senaste partisympatiundersökning. Mp ökar till 5.9 % vilket är +0.7%-enheter sedan valet. Det borde givetvis varit en större ökning men viktigast är trenden. Bättre att öak långsamt än att gå upp och ner.
Totalt sett har alliansen 40.1% vilket är en statistisk säkerställd minskning med 8.1% sedan valet. Miljöpartiet plus (s) plus (v) har 55.7% vilket är en statistisk säkerställd ökning med 9.6%-enheter.

Träffar: 147

Kategori: politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>