lördag 24 maj 2008 | Skriven av:

Så även om vi mest sitter inne så känns det skön att solen skiner utomhus. I kväll har vi bara en timme kvar. Tidschemat hålls bra.
I plenum hade vi en bra debatt kött och klimat. Många bra inlägg från Grön Ungdom. Veganer/vegetarianer mot semi-vegetarianer. Många försvarade köttätandet med att det finns ju bra sätt att få fram kött. Alla tycks äta kött från frigående kossor som bara äter gräs och håller landskapet öppet. Debatten vanns av “veganerna”. Vi får se vem som vinner omröstningen.
Bra att det i alla fall fanns en klar majoritet som ville minska köttkonsumtionen.

Träffar: 10

Kategori: djurrätt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>