tisdag 21 april 2009 | Skriven av:

Den 9 maj, klockan 10-18, kommer Vegomässan till Malmö och i år har vi skaffat oss en riktigt stor lokal så att alla besökare ska få plats. vegomassan09malmo_banner_300x300 Mässan äger rum på Amiralen med arrangemang i Folkets Park alldeles utanför.

Kom och möt en helt ny värld av smakupplevelser och testa allt det där som folk kallar vego. En stor mängd utställare av allt från skinnfria skor och ekokläder till djurvänlig kosmetika och köttersättningar finns på plats för att visa upp en fräsch, hälsosam och hänsynsfull livsstil.

I caféet säljs lyxiga veganbakelser och i foodcourten i Folkets Park kan du smaka en vegansk chorizo, en köttig vegoburgare eller varför inte svalka dig med en krämig veganglass. Det blir även provsmakning från en uppsjö av företag, föredrag samt uppträdanden.

Kategori: vegan
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/yngve/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>