måndag 30 mars 2009 | Skriven av:

Skönt att det är kolonitider igen. Solen har varit framme trots att det varit lite kallt väder. Det är en fantastisk kraft i solstrålarna. Förutom elenergi ger den livskraft, i alla för mig och för vår lilla Lisa. Lisa är grannens katt men hon har kontroll över vår koloni också. Lisa är sjuk och gammal. Hon trivdes inte i sin lägenhet som hon bor i under vinterhalvåret. När hon kom till kolonin levde hon verkligen upp.
I dag hittade hon sin kattmynta och kunde inte låta bli att gnida sig mot de små plantorna. De var inte mycket till plantor men det räckte.
Sedan låg hon i solen och njöt, det var härligt att se. En helt annan katt.

I övrigt så ligger det gröna och väntar på lite mer värme. Det är ganska så fuktigt i jorden så kommer det bara lite värma så kommer det att växa bra. Än så länge finns det bara några små påskliljorna som har slagit ut i full blom.
lisakattmynta_mars20091

Träffar: 8

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>